top of page

Ginkgo Biloba en zijn voordelen.

Bijgewerkt op: 5 jul. 2022


Ginkgo Biloba voordelen | Ginkgo Thee

De fenomenale kracht van de Ginkgo Biloba werd bewezen door het feit dat na de atoombom op Hiroshima het volgende voorjaar (1946), enkele honderd meter nabij het ontploffingscentrum, twee volledig platgebrande Ginkgo's terug gingen ontspruiten. één ervan wordt de "drager van de hoop" genoemd en staat in het Syukkeien park, Hiroshima.


Let op! Dit artikel is geschreven vanuit een persoonlijke visie van de auteur, gevormd door wat terug te vinden is in de bestaande literatuur. Het bevat mogelijk informatie die niet wetenschappelijk onderbouwd is en/of aansluit bij de algemene zienswijze.


De voordelen van Ginkgo Biloba:

Ginkgo zou voor een betere hersendoorbloeding zorgen, hierdoor zou de hersenfunctie verbeteren. Na een hoofdtrauma of hersenletsel zou Ginkgo het herstel bevorderen. Wanneer je last hebt van slaapstoornissen zou Ginkgo Biloba zorgen voor een betere slaapregulatie.


Het duurt 6 tot 8 weken eer je met Ginkgo een optimale werking bekomt, meestal treedt na een 2-tal weken verbetering op. Indien na 4 maanden geen resultaten worden geboekt, kan je beter met de inname stoppen.Waarschuwingen

Ginkgo Biloba gebruik je beter niet bij een voorgeschiedenis van maagaandoeningen en tijdens de eerste 3 maanden van je zwangerschap.

Let op! Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.


De meeste in dit artikel genoemde voordelen van dit kruid zijn gebaseerd op het groot handboek geneeskrachtige planten van Geert Verhelst, een standaardwerk op het gebied van genezende planten.

Informatie over planten, hun kenmerken en hun gebruik mag in geen enkel geval de auteur verantwoordelijk stellen voor ondoordacht of fout gebruik. Zo ook mag de informatie die verdeeld wordt niet beschouwd worden als een of ander therapeutisch voorschrift, dit artikel is louter informatief en mag onder geen beding een consultatie met een professional vervangen.

34 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page