top of page

Wie Ben Ik

Mijn levenspad heeft me door talloze uitdagingen geleid, met momenten van diep verdriet en pijn die me gevormd hebben. Wat begon als een persoonlijke zoektocht om mezelf te begrijpen, is uitgegroeid tot een waardevolle schat die ik nu wil delen om anderen te ondersteunen.

De alternatieve weg, vaak bestempeld als zweverig en magisch, zie ik als een eenvoudige reis naar het herstellen van onze verbinding met onszelf, onze oorsprong en onze bestemming. De verbinding met de energie binnenin en rondom ons is iets wat we eenvoudigweg vergeten zijn, maar door ons hierop te concentreren, volgt de rest als vanzelf. Het draait niet om zweverigheid, maar om de eenvoud van het herontdekken van onszelf.

IMG_0250.jpg

Stephanie Vanhaverbeke

"Wees gerust jezelf, er zijn anderen genoeg!"

Ik geloof sterk in de kracht van het vormgeven van ons eigen leven. Geen twee levenspaden zijn identiek, en het lijkt alsof sommigen meer tegenslag ervaren dan anderen. Echter, door nooit de moed te verliezen, lessen te halen uit de uitdagende tijden en intens te genieten van de prachtige momenten, halen we het allerbeste uit ons eigen leven.

Velen hebben, om verschillende redenen, de connectie met zichzelf verloren, vaak als een bescherming van hun innerlijke kind. Het vermogen om te voelen wordt soms belemmerd, wat resulteert in het verlies van contact met het authentieke zelf.

Het centrale thema van mijn benadering is het herstellen van de verbinding tussen hoofd en hart.

Mijn visie

received_282469753981579.jpeg

Over mezelf.

Ik ben een bezige bij met een diep hart voor zowel mensen als de natuur. Mijn pad volgt niet zomaar de massa; ik vertrouw sterk op mijn eigen intuïtie. Mijn gezin is mijn kern, waarbij ik immense trots koester voor mijn dochter met haar gouden hart en dankbaarheid koester voor de steun van mijn echtgenoot.

Als hoogsensitief persoon vang ik veel op in mijn omgeving. Als coach ben ik bedreven in luisteren en mensen aanmoedigen om hun levenskoers te heroverwegen.

Het vervult me met vreugde om anderen te begeleiden bij het herontdekken van henzelf. Mijn benadering draait om het hoofd en hart opnieuw met elkaar te verbinden. En vanuit deze zelfkennis je eigen grenzen opnieuw leren aanvoelen en aangeven. Ik koester de eenvoud in mijn aanpak.

 

Als analytisch persoon combineer ik intuïtie met een scherp analytisch vermogen. Hoewel ik mijn basis heb in opleidingen over coachingsvaardigheden en kruidengeneeskunde, beschouw ik mijn diepgaande levenservaring als mijn meest waardevolle leerschool.

Mijn passie

Opleidingen

 • 2005 Economie-Wiskunde
  Instituut OLV Van Vreugde, Roeselare

 • 2005 Basiskennis van het bedrijfsbeheer
  Instituut OLV Van Vreugde, Roeselare

 • 2005 Criminologische Wetenschappen, UGent (1jaar)

 • 2020 Herborist, Centrum Voor Afstandsonderwijs

 • 2020 Coachende vaardigheden, KU Leuven, permanente vorming

 • 2021 Alternatief Voedingsdeskundige, Centrum Voor Afstandsonderwijs

 • 2021 Detox, Inula Group

 • 2022 Mentorschap, Woodwize

 • Mij constant gaan verdiepen in vakliteratuur, volgen van webinars, voordrachten,...

bottom of page