top of page

Sterke merken

Eén van de sterktes van Stephanie's Kruidenhoekje is de bewuste keuze voor sterke en kwalitatieve merken.

Alle merken waarmee wij samen werken zijn goed gescreend en staan we voor 200% achter.

Biologisch & natuurlijk
Cîme Skincare gebruikent een maximum aan natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten, die je huid er stralend en gezond doen uitzien. Daarom zijn de producten vrij van parabenen, phenoxyethanol, synthetische parfums, propylene glycol, siliconen en andere synthetische stoffen.
De beauty producten van Cîme hebben het ECOCERT of COSMOS label gekregen van het onafhankelijke certificatie-orgaan ECOCERT Greenlife.

Doeltreffende ingrediënten
Dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren, worden producten ontwikkeld die echte resultaten opleveren voor jouw huid.

Nature meets science
Aan elk product dat door Cîme ontwikkeld wordt, gaat enorm veel onderzoek vooraf. Eeuwenoude recepten worden gecombineerd met moderne technieken.

Cîme

Zuivere & doeltreffende producten

Ladrôme ontwikkelt dan ook hoogwaardige natuurlijke gezondheidsoplossingen. Om dit waar te maken betekent een goed product maken niet enkel maar een flesje vullen. De belangrijkste personen zijn degene die met passie hun handen in de grond steken, de teams die de beste formules ontwikkelen en alle mensen die in het leven staan om je over de wereld van heilzame planten te vertellen.
Ladrôme gelooft in de winnende combinatie van "oprechte passie + veldbeleving + Know-how"

Ladrôme

Draagt Plantkunde in hun hart.

Voor het uitbouwen van het Mannavital-gamma werd niets aan het toeval overgelaten. De supplementen worden allen gekozen en/of samengesteld door een arts, gespecialiseerd in kruidengeneeskunde en orthomoleculaire therapie, die de vinger aan de pols houdt van de wetenschappelijke literatuur.

Door het selecteren van de best werkende en opneembare ingrediënten, deze toe te dienen in de correcte dosis en een absolute veiligheid na te streven, bestaat het Mannavital-gamma uit een reeks innovatieve en doeltreffende middelen, waarop U blindelings kan vertrouwen.

Het Credo van Mannavital is:
Het is niet wat je INNEEMT
maar wat je lichaam OPNEEMT
waar het écht om gaat.

Mannavital

Kwaliteit Bovenal.

bottom of page