top of page

Inspiratiedagen

Regelmatig organiseer ik inspiratiedagen waarbij telkens een onderwerp in de schijnwerpers staat. Tijdens deze dagen neem ik graag persoonlijk de tijd voor individuele ontmoetingen om jouw vragen te beantwoorden. Bovendien voorzie ik proevertjes en andere inspirerende elementen die aansluiten bij het gekozen onderwerp.

Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we waardevolle individuele ontmoetingen kunnen hebben, waarbij je de kans krijgt om al je vragen te stellen en de gewenste inspiratie op te doen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën, tips en trucs, of simpelweg wilt langskomen voor een persoonlijke ervaring, mijn inspiratiedagen zijn erop gericht om jouw vragen te beantwoorden.

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op deze pagina en te ontdekken welke inspiratiedagen gepland staan. Het vooruitzicht om jou of jullie te verwelkomen en elkaar tijdens een leuke babbel te leren kennen, verheugt me enorm!

Om deel te nemen aan deze persoonlijke inspiratiedagen, wil ik je vriendelijk vragen om je vooraf te registreren. Hierdoor kan ik voldoende tijd voor jou of jullie reserveren. Maak je echter geen zorgen, de inschrijving is volledig gratis.

Volgende inspiratiedagen

Geweldig nieuws! De volgende inspiratiedagen staan helemaal in het teken van "Feestelijke Zelfzorg". Jij bent van harte uitgenodigd om langs te komen voor een gezellig gesprek. Tijdens deze ontmoeting ontdekken we hoe je jezelf heerlijk kunt verwennen tijdens de koudere maanden, met behulp van natuurlijke wonderen.

We kunnen praten over huidverzorgingstips voor de winter en ik kan je laten zien hoe je je huid kunt beschermen tegen de kou. Ook kunnen we in de wereld van aromatherapie duiken om de feestdagen extra speciaal te maken met een vleugje geur.

O ja, en proef zeker van de rustgevende kruideninfusies die je meteen in de feeststemming brengen.

Tijdens deze dagen kun je ook nog geweldige eindejaarscadeau-ideeën opdoen. Allemaal met een persoonlijke touch en helemaal natuurlijk.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten! Kom gewoon even langs, dan duiken we samen in de wereld van Feestelijke Zelfzorg. Kijk snel op de pagina voor de data en tot binnenkort!

Gaat door op:

donderdag 9/11/'23 - volzet

Zaterdag 11/11/'23 - volzet

Zondag 12/11/'23 - volzet

reserveer je gratis tijdslot:

bottom of page