top of page
Image by Thomas Despeyroux

Onze Service

Hoewel velen mij kennen voor mijn zuivere producten en mijn bewuste keuze van kwalitatieve merken, sta ik vooral bekend omwille van de uitstekende service. Stephanie's Kruidenhoekje, herborist & coach is voor mij echt een passie, jullie zijn dan ook meer voor mij dan enkel klanten. Met veel plezier beantwoord ik al jullie vragen, met veel zorg zet ik jullie bestellingen klaar of maak ik geschenkpakketjes. Met nog veel meer plezier doe ik af en toe een babbeltje 😉.

20220423_152805.jpg

01

Stephanie's Kruidenhoekje

Omwille van mijn passie voor kruiden heb ik de achterzijde van mijn garage omgetoverd in Stephanie's Kruidenhoekje. Hier kan ik met veel plezier en in alle rust mijn klanten ontvangen en mijn passie delen.

02

Geschenk

Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Zou je graag iemand in de kruiden zetten? Ik help je graag bij het samenstellen en inpakken van leuk cadeau.

Laat je de persoon liever zelf kiezen, vraag dan een geschenkbon (ook online mogelijk).

20211221_133012.jpg
Image by micheile dot com

03

Kok aan huis

Heb je volk uitgenodigd, maar ben je zelf geen keukenprins(es)? Mijn echtgenoot, Dieter De Coninck, komt als Chef-Kok bij jou thuis koken.

Ook wanneer je via mij een workshop/voordracht op maat in elkaar laat steken kan Dieter hierbij indien gewenst enkele hapjes voorzien.

04

Afhalingen

Tijdens de openingsuren ben je uiteraard steeds welkom bij Stephanie's kruidenhoekje. Heb je niet veel tijd? Geef je bestelling dan vooraf online door, zodat je afhaling nog sneller kan verlopen.

Ook buiten de openingsuren ben je welkom voor afhalingen, geef dan gewoon vooraf een seintje om zeker te zijn dat ik aanwezig ben.

Image by Kira auf der Heide
Image by MealPro

05

Leveringen

Woon je niet in de buurt, maar wil je toch graag genieten van mijn zuivere en kwalitatieve producten?

Ik verstuur je bestelling met veel plezier en goed ingepakt via B-post of PostNL. Van zodra ik jouw bestelling heb ontvangen ga ik aan de slag, zodat producten de eerstvolgende werkdag reeds de deur uit gaan en ASAP bij jou geleverd worden.

06

Ruime voorraad

Het spreekt voor zich dat ik steeds mijn best doe om jullie een goede service te kunnen bieden, door het aanbieden van een ruim assortiment. Doordat ik graag mijn producten zo recent als mogelijk ga aanbieden, is het wel mogelijk dat er tijdelijk eens bepaalde zaken uitverkocht zijn. Aarzel dan zeker nooit om mij te contacteren, ook wanneer je een product zoekt en dit niet in ons gamma kan terugvinden.

20220423_153218.jpg
bottom of page