top of page

Kok aan huis
Gepassioneerd Chef-kok

Heb je een feestje gepland of komen er vrienden, familie of kennissen op bezoek? Zou je wel willen uitpakken met een heerlijk geweldige maaltijd, maar kan je zelf niet zo goed koken of heb je geen zin om zelf aan je kookpotten te staan? Ga dan niet voor afhaalmaaltijden, die soms vol zitten met conserveringsmiddelen. Laat je gerechten door een echte kok bij jou thuis bereiden.

Terwijl mijn echtgenoot Dieter De Coninck zijn kookkunsten vakkundig gaat demonstreren, kunnen jullie gezellig degusteren 😋.

Dieter heeft reeds jarenlange ervaring in de horeca. Nadat hij zijn diploma behaalde in hotelschool Ter Duinen in Koksijde deed hij ook nog een specialisatiejaar Hotelmanagement. De ervaring die hij reeds opdeed tijdens zijn stages (Onder andere in Allicante en Ibiza) heeft hij verder uitgebreid tijdens zijn loopbaan. Hij begon als zaalmedewerker bij Eethuis Pieter, maar vond al snel zijn weg naar de keuken. Als chef-kok was hij werkzaam onder andere in Eetcafé De Mango in Rumbeke, De Goedendag in Lissewege, Eccellenza groep,... Momenteel is Dieter actief als chef-kok bij Wouter's Kwaliteitsvis in Tielt.

Dieter De Coninck

Zeevruchtenschotel
bottom of page