top of page

Mannavital

Kwaliteit Bovenal.

010321-NL-Astaxanthine-Platinum2020.jpg

Mannavital, is zowel voor mij als voor jou een terechte keuze.
Net zoals gezond en gevarieerd eten, voldoende bewegen, op tijd ontspanning nemen en op streefgewicht blijven, kunnen voedingssupplementen bijdragen tot een goede gezondheid.

Grote voorwaarde hierbij is dat het gaat om doelgericht ontwikkelde voedingssupplementen, die exact beantwoorden aan de kwaliteit en aan de doseringen van de kruidenextracten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen, waarvan de laatste jaren via wetenschappelijke studies een werkzaamheid is aangetoond.

010321-NL-Astaxanthine-Platinum2020.jpg

Voor het uitbouwen van het Mannavital-gamma werd niets aan het toeval overgelaten. De supplementen worden allen gekozen en/of samengesteld door een arts, gespecialiseerd in kruidengeneeskunde en orthomoleculaire therapie, die de vinger aan de pols houdt van de wetenschappelijke literatuur.

Door het selecteren van de best werkende en opneembare ingrediënten, deze toe te dienen in de correcte dosis en een absolute veiligheid na te streven, bestaat het Mannavital-gamma uit een reeks innovatieve en doeltreffende middelen, waarop U blindelings kan vertrouwen.

Het Credo van Mannavital is:
Het is niet wat je INNEEMT
maar wat je lichaam OPNEEMT
waar het écht om gaat.

bottom of page