top of page

Cîme

Zuivere & doeltreffende producten

010321-NL-Astaxanthine-Platinum2020.jpg

Cîme gebruikt de kracht van de Himalaya voor een natuurlijk stralende huid. Voor hun actieve bestanddelen maakt Cîme Skincare gebruik van bergplanten die in de Himalaya groeien. Op een hoogte van meer dan 3000 meter, groeien in het Himalaya gebergte bloemen en planten die opmerkelijke resultaten opleveren voor je huid.

Planten die op grote hoogte groeien hebben te kampen met extreme temperatuurswisselingen, gebrek aan zuurstof, sterke UV-straling, droogte en vele andere extremen. Onder deze omstandigheden ontwikkelen planten actieve bestanddelen in overvloed met een enorm potentieel voor je huid.

010321-NL-Astaxanthine-Platinum2020.jpg

Biologisch & natuurlijk
Cîme Skincare gebruikent een maximum aan natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten, die je huid er stralend en gezond doen uitzien. Daarom zijn de producten vrij van parabenen, phenoxyethanol, synthetische parfums, propylene glycol, siliconen en andere synthetische stoffen.
De beauty producten van Cîme hebben het ECOCERT of COSMOS label gekregen van het onafhankelijke certificatie-orgaan ECOCERT Greenlife.

Doeltreffende ingrediënten
Dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren, worden producten ontwikkeld die echte resultaten opleveren voor jouw huid.

Nature meets science
Aan elk product dat door Cîme ontwikkeld wordt, gaat enorm veel onderzoek vooraf. Eeuwenoude recepten worden gecombineerd met moderne technieken.

bottom of page