top of page
Workshop: Tijgerbalsem maken
Workshop: Tijgerbalsem maken

zo 13 okt

|

Stephanie's Kruidenhoekje

Workshop: Tijgerbalsem maken

#ZuiverderDanDitKanNiet

Tijd en locatie

13 okt 2024, 09:30 – 11:40

Stephanie's Kruidenhoekje, Boerderijstraat 9, 8850 Ardooie, België

Beetje uitleg

Leer zelf je eigen Tijgerbalsem maken! PUUR NATUUR! 🍀

Wil je zelf ervaren hoe je pijnlijke spieren kunt verlichten en verkoudheden kunt verzachten? Ontdek dan de eeuwenoude kunst van het maken van Tijgerbalsem tijdens deze unieke workshop. Weg met de standaard balsems vol minerale oliën en bewaarmiddelen die je in de winkel vindt. Ik leer je hoe je een zuivere en natuurlijke Tijgerbalsem maakt, precies zoals de traditionele Chinese kruidkunde voorschrijft.

De workshop is niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en ontspannend. Terwijl we samen aan de slag gaan, genieten we van een warme sfeer en verwennerijen. Het is de perfecte gelegenheid om het nuttige aan het aangename te koppelen en even helemaal tot rust te komen. Vergeet niet om een drankje en een hapje te pakken terwijl we nagenieten van onze creaties.

De producten die we tijdens de workshop gebruiken zijn allemaal 100% zuiver en natuurlijk. Ik hecht veel belang aan de kwaliteit van mijn ingrediënten, omdat ik wil dat jij het beste resultaat behaalt. Naast het plezier van het maken van je eigen Tijgerbalsem, krijg je ook nog eens het recept mee naar huis. Zo kun je ook thuis genieten van de weldaad van zelfgemaakte Tijgerbalsem.

Maar wees snel, want de plaatsen zijn beperkt en de inschrijvingen gaan snel. Wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in! En als extraatje bied ik je een exclusieve korting van 10% op onze producten tijdens de workshop. Een geweldige kans om enkele benodigdheden aan te schaffen, zodat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen Tijgerbalsem.

Laat deze unieke gelegenheid niet aan je voorbijgaan. Schrijf je nu in en ontdek de magie van Tijgerbalsem, helemaal op natuurlijke wijze. Geniet van de gezelligheid, ontspanning en het leerzame aspect van onze workshop. Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje!

Programma


 • 10 minuten

  Verwelkoming en kennismaking met een hapje & een drankje


 • 40 minuten

  We gaan van start met wat theorie

Nog 2 items beschikbaar

Inschrijven

 • Nog 1 plaats beschikbaar

  Standaard in de prijs (€40): - Enkele hapjes en drankjes - Alle basis ingrediënten die je nodig hebt om je Tijgerbalsem te maken + de nodige ondersteuning - Je zelf gemaakte tijgerbalsem die je meeneemt in een mooi bokaaltje - Het recept en een overzicht van wat je geleerd hebt - Bovendien geniet van je van 10% korting op aankopen na de workshop. Upgrade (€43): - Zelfde als standaard + keuze uit extra ingrediënten om toe te voegen aan je balsem.

  Van € 40,00 tot € 43,00
  • € 40,00
   +€ 1,00 servicekosten
  • € 43,00
   +€ 1,08 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

Past deze datum niet, maar wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data?

bottom of page