top of page
Workshop: Natuurlijke Gelaatsverzorging
Workshop: Natuurlijke Gelaatsverzorging

zo 10 nov

|

Stephanie's Kruidenhoekje

Workshop: Natuurlijke Gelaatsverzorging

#LoveYourSkin

Tijd en locatie

10 nov 2024, 09:30 – 12:10

Stephanie's Kruidenhoekje, Boerderijstraat 9, 8850 Ardooie, België

Beetje uitleg

Schitterend Natuurlijk: Workshop voor een Frisse en Gezonde Huid!

Wil jij vol zelfvertrouwen stralen met een frisse en gezonde uitstraling? Heb je een gevoelige huid of weet je niet precies welk huidtype je hebt? Ben je klaar met synthetische parfums en parabenen en wil je de overstap maken naar natuurlijke verzorging? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Deze workshop biedt een diepgaand inzicht in een zuivere en natuurlijke huidverzorgingsroutine. We beginnen met het vaststellen van jouw specifieke huidtype en leggen stap voor stap de verschillende essentiële stappen uit voor een effectieve huidverzorging. Daarnaast geef ik gedetailleerde uitleg over ingrediënten en diverse producten, zodat je volledig geïnformeerd bent.

Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag en verwen je jezelf met een verkwikkende gelaatsverzorging. Onder begeleiding voer je een complete gelaatsverzorging uit, waarbij je kunt kiezen uit natuurlijke producten die perfect bij je eigen huidtype passen. Alle producten die ik gebruik zijn 100% puur en natuurlijk.

Naast het leren en ervaren van natuurlijke verzorging, biedt de workshop ook een gezellige en ontspannen sfeer. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je jezelf verwent.

Verlaat de workshop als een ware expert in natuurlijke huidverzorging, voorzien van professioneel en persoonlijk advies aangepast aan jouw huidtype. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je na de workshop de mogelijkheid om producten met een aantrekkelijke korting van 10% aan te schaffen.

Gun jezelf de verzorging die je verdient, elke dag opnieuw. Wacht niet te lang, schrijf je vandaag nog in en ontdek de geheimen van een stralende huid!

Programma


 • 10 minuten

  Verwelkoming en kennismaking met een hapje & een drankje


 • 50 minuten

  theoretisch deeltje

Nog 2 items beschikbaar

Inschrijven

 • Nog 4 plaatsen beschikbaar

  Standaard in de prijs (€36): - Enkele hapjes en drankjes - Alle basis ingrediënten en producten die nodig zijn voor de huidverzorging + voldoende ondersteuning - Een leuke, gezellige en leerrijke sfeer - Een overzicht wat je geleerd hebt boordevol nuttige tips - Bovendien geniet je van 10% korting op aankopen na de workshop Upgrade (€41): - Zelfde als standaard + keuze uit meer ingrediënten en producten.

  Van € 36,00 tot € 41,00
  • € 36,00
   +€ 0,90 servicekosten
  • € 41,00
   +€ 1,03 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

Past deze datum niet, maar wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data?

bottom of page