top of page
Workshop: "Huisparfum voor geurstokjes"
Workshop: "Huisparfum voor geurstokjes"

do 29 aug

|

Stephanie's Kruidenhoekje

Workshop: "Huisparfum voor geurstokjes"

#SmellsLikeNature

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

29 aug 2024, 18:30 – 20:20

Stephanie's Kruidenhoekje, Boerderijstraat 9, 8850 Ardooie, België

Beetje uitleg

Ontdek de betoverende wereld van huisparfums tijdens onze unieke workshop! Creëer je eigen persoonlijke geur en breng een vleugje luxe in je huis met een zelfgemaakt geurflesje en geurstokjes.

Laat je zintuigen verwennen terwijl ik, als ervaren herborist, je meeneem op een reis vol geurige mogelijkheden. Ik zal je niet alleen begeleiden bij het selecteren van de perfecte essentiële oliën en het mengen van de geuren, maar ik zal ook fascinerende inzichten delen over de effecten van geuren op ons gemoed en onze gezondheid.

De ingrediënten die we gebruiken tijdens de workshop zijn allemaal 100% zuiver en natuurlijk, want dit is net wat ik als herborist zeer belangrijk vind!

De workshop is niet alleen leerzaam, maar ook een gezellige belevenis. Onder het genot van enkele hapjes en drankjes kun je je creativiteit de vrije loop laten. Samen met gelijkgestemde geurliefhebbers kun je ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen.

Ontdek de geheimen van etherische olieën en ga naar huis met een uniek huisparfum dat niet alleen heerlijk ruikt, maar ook specifiek is samengesteld voor de gewenste werking op je gemoed en gezondheid. Laat je huis een bron van rust, energie of ontspanning zijn, afhankelijk van jouw behoeften.

Onze workshop biedt een perfecte combinatie van plezier, functionaliteit en diepgaande kennis, zodat je het nuttige aan het aangename kunt koppelen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je je eigen huisparfum kunt samenstellen voor een geurige en helende omgeving!

Programma


 • 10 minuten

  Verwelkoming en kennismaking met een hapje en een drankje.


 • 30 minuten

  We gaan van start met een theoretisch deeltje.

Nog 2 items beschikbaar

Inschrijven

 • Workshop: Huisparfum

  Standaard in de prijs (€29): - Enkele hapjes en drankjes - Alle basis ingrediënten die nodig zijn om je eigen huisparfum te maken + voldoende ondersteuning - Je zelfgemaakte huisparfum in een leuk flesje met geurstokjes die je naar huis meeneemt - Een overzichtje met recept zodat je thuis verder kan experimenteren - Bovendien geniet je van 10% korting op aankopen na de workshop Upgrade (€33): - Zelfde als standaard + keuze uit meer geuroliën dan bij het standaard pakket.

  Van € 29,00 tot € 33,00
  Uitverkocht
  • € 29,00
   +€ 0,73 servicekosten
  • € 33,00
   +€ 0,83 servicekosten

Dit evenement is uitverkocht

Deel deze activiteit

Past deze datum niet, maar wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data?

bottom of page