top of page

De voordelen van Bonenpeul, drink je slank.

Bijgewerkt op: 25 sep. 2021


De Bonenpeul is bijzonder populair bij mensen die willen afslanken. Van de gedroogde Bonenpeul kan je thee zetten die zou bijdragen tot een gezond gewicht. Drink je dus slank, in combinatie met een gezonde voeding en wat extra beweging :).


Let op! Dit artikel is geschreven vanuit een persoonlijke visie van de auteur, gevormd door wat terug te vinden is in de bestaande literatuur. Het bevat mogelijk informatie die niet wetenschappelijk onderbouwd is en/of aansluit bij de algemene zienswijze.


Voordelen

De Bonenpeul zou de absorptie van koolhydraten in de darm verminderen, dit vermindert dus meteen de kans op een hoge bloedsuikerspiegel na de maaltijd en de hierop volgende vetopslag. Wanneer je Bonenpeul inneemt voor de maaltijd helpt de Bonenpeul je dus om op gewicht te komen of om je gewicht te behouden.

Door Bonenpeul zouden we dus onze sterk oplopende suikerspiegel na de maaltijd gaan verminderen, wat betekent dat het na de maaltijd bloedsuikerverlagend werkt en zorgt voor een minder grootte behoefte aan Insuline.waarschuwingen

Let op! Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.


De meeste in dit artikel genoemde voordelen van dit kruid zijn gebaseerd op het groot handboek geneeskrachtige planten van Geert Verhelst, een standaardwerk op het gebied van genezende planten.

Informatie over planten, hun kenmerken en hun gebruik mag in geen enkel geval de auteur verantwoordelijk stellen voor ondoordacht of fout gebruik. Zo ook mag de informatie die verdeeld wordt niet beschouwd worden als een of ander therapeutisch voorschrift, dit artikel is louter informatief en mag onder geen beding een consultatie met een professional vervangen.

35 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page