top of page
Workshop: Theecocktails maken
Workshop: Theecocktails maken

za 22 feb

|

Stephanie's Kruidenhoekje

Workshop: Theecocktails maken

#SanThee

Tijd en locatie

22 feb 2025, 15:00 – 17:00

Stephanie's Kruidenhoekje, Boerderijstraat 9, 8850 Ardooie, België

Beetje uitleg

Ontdek de hippe en trendy wereld van thee met onze unieke workshop: Theecocktails maken! 🍸

Bij deze workshop draait alles om het herontdekken van thee op een verrassende manier. Vergeet frisdrank, want een cocktail met thee is niet alleen gezonder, maar ook nog eens overheerlijk. Santhee 😉!

Tijdens deze workshop maak je kennis met 4 heerlijke theecocktails, waarvan 2 met alcohol en 2 zonder. Uiteraard krijg je de kans om al deze smaaksensaties te proeven, vergezeld door heerlijke hapjes. We brengen het nuttige en het aangename samen in een unieke ervaring 😋😉.

Maak je geen zorgen, want ik begeleid je stap voor stap bij het samenstellen van de perfecte cocktail 🍸. Bovendien moedig ik je aan om je eigen persoonlijke touch toe te voegen en creatief aan de slag te gaan met thee.

Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je verrassende theecocktails kunt creëren, maar je krijgt ook de recepten mee naar huis. Zo ben je helemaal klaar om je eigen thee-feestje 🥳 te organiseren! 

Terwijl we nog even nagenieten, krijg je alle tijd om vragen te stellen. En als je interesse hebt in enkele producten, profiteer dan van een exclusieve korting van 10%!

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de workshop geniet je ook van een gezellige en ontspannen sfeer, met meer dan genoeg lekkers om van te genieten 🍸😋. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!🏃‍♂️

Kom naar onze workshop theecocktails maken en ontdek een nieuwe wereld van smaak en creativiteit met thee. Verrijk je smaakpapillen, leer nieuwe technieken en beleef een gezellig moment vol heerlijke drankjes en hapjes. Schrijf je nu in en maak van thee een verrassend en onvergetelijk avontuur!

Woon je te ver af? Bekijk dan ook onze Online workshop 🤗.

Inschrijven

  • Nog 4 plaatsen beschikbaar

    Standaard in de prijs (€38): - Alle ingrediënten die je nodig hebt om de 4 theecocktails te maken + de nodige ondersteuning - Hapjes om het proeven van de cocktails nog zo aangenaam te maken - De receptenkaartjes die je naar huis meeneemt.  - Bovendien geniet van je van 10% korting op aankopen na de workshop.

    € 38,00
    +€ 0,95 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel deze activiteit

Past deze datum niet, maar wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data?

bottom of page