top of page
Workshop: Huidverzorgende crème maken
Workshop: Huidverzorgende crème maken

di 03 dec

|

Stephanie's Kruidenhoekje

Workshop: Huidverzorgende crème maken

#DIYhuidcrème

Tijd en locatie

03 dec 2024, 18:00 – 20:20

Stephanie's Kruidenhoekje, Boerderijstraat 9, 8850 Ardooie, België

Beetje uitleg

Ontdek de magie van zelfgemaakte huidverzorging tijdens onze exclusieve workshop!

Ben jij iemand die graag de ingrediënten van je huidverzorgende crème kent? Vind je het geweldig om zelf je eigen verzorgingsproducten te maken? Geef je de voorkeur aan een gezonde crème zonder chemische toevoegingen? Ben je gefascineerd door het idee om je eigen recepten te creëren die perfect aansluiten bij jouw unieke huidtype? En wil je er zeker van zijn dat jouw cosmetica niet op dieren is getest? Als je op een van deze vragen 'ja' hebt geantwoord, dan is onze workshop absoluut iets voor jou!

Leer hoe je zelf op een plezierige en gemakkelijke manier jouw eigen natuurlijke huidverzorgende crème kunt maken!

Heb je genoeg van het overweldigende aanbod van dure cosmetica vol synthetische stoffen en irriterende ingrediënten die je poriën verstoppen en je huid uitdrogen? In onze workshop leren we je hoe je op een verantwoorde manier je eigen crème kunt samenstellen op basis van jouw specifieke huidtype, zonder dat je daar een fortuin aan hoeft uit te geven!

Deze workshop is een absolute must voor liefhebbers van DIY cosmetica, mensen met een gevoelige huid, en iedereen die op zoek is naar een natuurlijke uitstraling en met een gerust hart wil smeren.

Bij onze workshop gebruiken we uitsluitend 100% zuivere en natuurlijke ingrediënten. Als herborist hecht ik hier enorm veel belang aan, omdat ik geloof in de kracht van moeder natuur voor een stralende huid!

Tijdens de workshop zul je niet alleen waardevolle kennis opdoen, maar ook genieten van een gezellige sfeer, vergezeld van enkele lekkere hapjes en drankjes.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je na afloop van de workshop een handig overzicht, zodat je thuis verder kunt experimenteren. Zo kun je volop genieten van de magie van zelfgemaakte huidverzorging!

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor onze inspirerende workshop. Ontdek hoe eenvoudig het is om je eigen huidverzorging te creëren en ervaar de voldoening van een stralende en gezonde huid, helemaal op jouw eigen manier. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen jouw huidverzorgingsreis te beginnen!

Programma


 • 10 minuten

  Verwelkoming en kennismaking met een hapje en een drankje.


 • 35 minuten

  We starten we met een theoretisch deeltje. Zo weet je straks echt wel waar je mee bezig bent.

Nog 3 items beschikbaar

Inschrijven

 • Nog 3 plaatsen beschikbaar

  Standaard in de prijs €43: - Enkele hapjes en drankjes - Alle standaard ingrediënten om je huidverzorgende crème te maken + voldoende ondersteuning - Je gemaakte huidcrème neem je mee naar huis - Een gebundeld overzichtje met recept zodat je thuis verder kan experimenteren - Een leuke, gezellige en leerrijke sfeer - Bovendien geniet je van 10% korting op aankopen na de workshop Upgrade (€48): - standaardpakket +keuze uit meer ingrediënten om je huidcrème extra verzorgend te maken.

  Van € 43,00 tot € 48,00
  • € 43,00
   +€ 1,08 servicekosten
  • € 48,00
   +€ 1,20 servicekosten

  Totaal

  € 0,00

  Deel deze activiteit

  Past deze datum niet, maar wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data?

  bottom of page