top of page
Interactieve voordracht: "Het belang van vitamine C"
Interactieve voordracht: "Het belang van vitamine C"

za 30 dec

|

Stephanie's Kruidenhoekje

Interactieve voordracht: "Het belang van vitamine C"

#StayFitWithVitaminC

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

30 dec 2023, 14:00 – 15:30

Stephanie's Kruidenhoekje, Boerderijstraat 9, 8850 Ardooie, België

Beetje uitleg

🍊 Ontdek het Baanbrekende Belang van Vitamine C - Schrijf je snel in! 🍊

Welkom! Ben jij klaar om een buitengewone ontdekkingsreis te maken door de wereld van vitamine C? Ondanks het revolutionaire werk van wijlen Nobelprijswinnaar Linus Pauling, wordt de ware betekenis van vitamine C voor ons lichaam nog vaak onderschat. Maar geen zorgen, tijdens deze interactieve voordracht neem ik je mee op een spannende reis om je alles te vertellen over de belangrijke rol die vitamine C speelt in ons dagelijks leven.

Wat kun je verwachten tijdens deze unieke ervaring? Ik laat je kennismaken met de fascinerende functies van vitamine C in ons lichaam. Leer hoe deze vitamine een sleutelrol speelt bij het behoud van een gezond immuunsysteem, een stralende huid en een energiek leven. Maar dat is nog niet alles! Ik deel ook waardevolle inzichten over hoe je op natuurlijke wijze kunt zorgen voor een voldoende inname van vitamine C.

En laten we de leuke aspecten van deze voordracht niet vergeten! Terwijl we de geheimen van vitamine C ontrafelen, kun je genieten van een ware smaakexplosie met enkele heerlijke vitamine C bommetjes. Verwen je smaakpapillen met deze verrukkelijke traktaties terwijl je tegelijkertijd je kennis vergroot. Een leerrijke en leuke voordracht in één!

Maar wat als je bij thuiskomst alweer de helft vergeten bent? Geen zorgen! Ik begrijp dat informatie soms snel verloren kan gaan. Daarom ontvang je na afloop een handig overzicht van de voordracht, zodat je alles rustig kunt nalezen. Zo kan je zelf aan de slag om je lichaam te voorzien van die broodnodige vitamientjes. Gezondheid en vitaliteit zijn binnen handbereik!

De plaatsen zijn beperkt en de inschrijvingen gaan snel, wacht dus niet te lang. Schrijf je vandaag nog in om jouw plek te verzekeren! 

Schrijf je snel in en ontdek samen met mij het belang van vitamine C op een leuke, proevende en ontspannende manier. Ik verwelkom je graag voor een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes. Geef jezelf die vitamineboost waar je lichaam naar snakt!

🏃‍♂️ Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn beperkt! 🏃‍♂️

Inschrijven

 • Voordracht: Vitamine C

  Standaar in de prijs (€30): - Enkele hapjes en drankjes - Voldoende proevertjes - Een leuke, gezellige en leerrijke sfeer - Een overzicht wat je geleerd hebt boordevol nuttige tips - Bovendien geniet je van 10% korting op aankopen na de workshop Optioneel: + Vit C bommetje (€45): neem na de workshop nog een vitamine C pakketje mee naar huis.

  Van € 30,00 tot € 45,00
  Uitverkocht
  • € 30,00
   +€ 0,75 servicekosten
  • € 45,00
   +€ 1,13 servicekosten

  Dit evenement is uitverkocht

  Deel deze activiteit

  Past deze datum niet, maar wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data?

  bottom of page